Низ хьайитIан

Низ хьайитIан жуван дердер,
Тикрар мийир, на Сажидин.
РикIяй фейи веривердер,
Инкар мийир, на Сажидин.

Сад лагь ава, сад лугьумир,
Пис кар мийир, на Сажидин.
Жуван чандиз гьакI гуж гумир,
Пучмир уьмуьр, на Сажидин.


Рецензии