Вечеря

 З нагоди свят різдвяних
Шлю пиріжків рум"яних,
Куті із медом мисочку,
Узварчику краплиночку,
Калачиків м"якеньких
Та яблук червоненьких...
Від рідних - привітання,
Довіку процвітання!
Нехай душа співає :
ХРИСТОС СЯ РОЖДАЄ!!!


Рецензии