Туга б ль, св тло - ножем

З раною звір – пізня жала.
Капає кров – вишнею падає.
Нитка чаклунства – жертва  богам
Місяцем повним когось засватає.

Туга і біль, світло  - ножем,
Ненависть крила шуліки поправила.
Заборонили нам щастя уже,
Ти не мене-родовід мій зоставила.


Рецензии