За нелюбов тебе спита Бог

Підхопить осінь клекіт журавлів
По пізнім  дням дощів нам буде вволю.
Гостріше ранить серце крик в імлі,
Чим більше знаєш про чужу  недолю.

Закінчується осінь у свій строк,
Помітки на життєвім колі  різні.
За нелюбов тебе спитає Бог
І за  невміння послужить вітчизні.


Рецензии