Тепло усм шки довго з гр ва

Ах, Господи! Печаль щемлива
Червоні запечатала вуста.
Любов горить в душі щаслива,
І непорочна, і  свята.

Хай, роки радістю наповняться,
Тепло усмішки довго  зігріва
Серце хвилюється, тривожиться,
Я пам’ятаю зустрічі слова.


Рецензии