Але з коханням затишно зручно

Щасливий - закохався в твої очі,
Коли і сам не думав - восени.
Мені сказала ти, що я щоночі
Приходив у твої казкові сни.

Немилість осені бундючна
Залишить у моєму серце слід.
Але з коханням затишно і зручно,
І щастя світло серед наших бід.


Рецензии