Те, що ти назива ш любов

Без утіхи сердитий вітер
Хоче швидко зірвати жерсть.
Вечір мокрий і несамовитий,
Віск із свічки тече на хрест.

Чи зуміє в душі вціліти
Те, що ти називаєш “любов”?
Прокричить в темноту мені вітер,
В серці порожньно,  слів нема знов.


Рецензии