Поговори... струмком прозорим

Поговори ... струмком  прозорим
Повільно бесіда тече.
Про все на світі поговорим ,
Біс стрибне із твоїх очей.

Сердечні струни разом зв’яже,
Прискорить пульс своє биття .
Зітхання завмирає наше,
Бо запалало…  почуття.

Горить рум’янець, не остудиш,
Очей не можу відвести.
Які принадні, в тебе губки,
Як хочу я їх віднайти .


Рецензии