Я пив тебе пив твою любов

Із уст, що як троянди пелюстки,
Я пив небесного нектару святість.
Ті наші перші відчуття хисткі
Подарували і захоплення, і радість.

Я пив тебе і пив твою любов,
Як терпкі вина , без якоїсь міри,
Твою покірність, як траву, як шовк обнов,
Моя надія і частина...віри.

Із уст твоїх... троянди пелюстки,
Я пив весеннего нектару святість.
І душі збудували спільності мостки,
Їм щастя усміхалось і світила радість.


Рецензии