Думками на небi душою в землi...

Думками на небі душою в землі
Чи варте це тій свободі
Відбивши три шістки собі на чолі
Потонувши в порочному броді

Зробив пастухом эвшанове зілля
Ви скаржитесь що нема Бога
Забувши що його ви є творіння
Забувши про честь свого роду

Без вміння літати просите крила
Без вміння любити - миру
А дехто точить під себе життя
З хрестом на грудях й в сердці з вірой

Нехай швидкоплинне кінцівка одна
Створене з законів та притч
Яка б по твоій стежці душа не пійшла
Пам'ятай з ким топтав її ти пліч о пліч

Ільїн Євгеній 05.01.2014


Рецензии