багьа мехман

багьа мехман.
заз ви сес багьа я.
пашманвилин дарман я вун.
яргъа инсан.

кьве ц1ар кхьизава вуна.
лагь дуьз,ник ят1а фикирар.
вун дуст зи туш.вун туш душман.
цав шегьдайла-кьезва марфар.
рик1ин дердерикай акъай,зи яр...

за ваз зи уьмуьр багьишзва.
катмир вуна.
вучиз хабар амач вакай?
къайи дунья...


Рецензии