В мене ти ввiйшла...

В мене ти ввiйшла зненацька
Випатрала менi душу
Повелася чудернацько
I пiшла…як жити мушу?

Ти, мов кречет, налетiла
I дiсталася до серця
Скиглила щось, шепотiла…
Пересипала в чай перцю.

Потiм з їла усе сало,
Випила все…закусила…
Йшла хитаючись по залу,
Вiдiбравши мою силу.

Перед тим, як матюкалась
У хлiву затихли свинi…
От же горечко спiткало…!?
Хто ж у цьому винний!?

Вiктор Симоненко
26 лютого 2010 року          


Рецензии