Сонечко

Сонечко золотаве встало,
Потягнулось,
Посміхнулось,
Привіталось...
От тобі й сонечко!
Нумо, дітки в поле, гай,
Де пташки співають,
Ховрашки з нірок виглядають...
Де струмочок бринить,
Бджілки мед збирають,
Білки з дерева
На дерево стрибають...
А маленькі зайчатка
Під кущем відпочивають...
От тобі й сонечко:
Гріє, грає,
Промінцями сяє,
Матінку-землю обігріває!
Добрим людям настрій піднімає,
А після дощику
Кольорову райдугу малює...
От тобі й сонечко!
Те, що зазирає
У бабусине віконечко...


Рецензии