Цей момент

У цьому світі безліч людей, кожен день науковці намагаються їх підрахувати. А чи задумувались ви колись, скільки ж тоді думок може бути?
 Так, часто ми і не намагаємось, щось собі пояснити, не цікавимось тим, що здається уже буденним, не шукаємо того, що б дало змогу нам стати кращими.
 Але саме зараз той час, коли людина може знайти відповіді на усі питання, варто лише захотіти, подолати власну лінь, замінити її бажанням шукати щось цікаве, потрібне, важливе.
 Але нам як завжди не вистачає часу, зусиль, можливостей, а потім і життя! Коли це розумієш, тоді залишається лише жаліти, що не зміг, не зробив, не спробував…
 Подумаємо зараз про це, зважимо усі за, можливо проти, знайдемо щось важливе для себе. Те що для іншого може бути незначним та нецікавим. Але це буде ваше, лише зараз, лише в цей момент..


Рецензии