Але чому?

Чому у житті так буває....
коли любов приходить, то зі складнощами вона.
І у людей співчуття немає,
навіть,коли взаємна вона.

Коли доброту проявляєш,
цього люди не помічають.
І ти свої руки опускаєш
та лиш тоді про тебе люди говорити починають.


Рецензии