Божа комаха

БОЖА КОМАХА

Пчілка – Божа комаха.
І життя, і смаки її Божі.
Знай, літає лугами, садами,
Її дії граційні, хороші.

Кличе квітка – вона коло неї.
Кличе друга – і другу кохає.
Вона движима крильми любові.
Вона іншої долі не знає.

Кожна квітка обласкана Богом.
В кожній квітці є сила духмяна.
Цю втаємненість відає бджілка,
І тому від блаженства, мов п’яна.

Так несе вона гожість і Божість.
Мед для бджілки – Небесна тотожність.

(З книги "Крилатий Вовк")


Рецензии