Помiчниця

Я – акторка, ти глядач
Наказує Тетянка Льоні.
Я буду пісеньку співати,
А ти – плескати в долоні.

Тільки плакати не треба.
У матусі ж стільки справ.
Та й яка в сльозах потреба,
Краще б ти зі мною грав.

Але Льончик ще маленький
В люльці ніжками сова.
А матуся в ці хвилини
Смачний десерт розлива.

Ось Тетянка так старанно
Розважає малюка
Дає іграшку бажану
І танцює гопака.
Добре серце її знає
Треба матінку жаліть.
Тому братика гойдає
Дає нені відпочить! 


Рецензии