Про кохання хто скаже мен?

Хто нам щастя в житі дарує?
Про кохання  хто скаже мені?
Чиє слово у бідах лікує?
І кому я промовлю   „ні” ?

В чому щастя моє, як помітить?
Де кохання мого сліди?
Що,  як зірка у небі,  світить
Серед клопоту і біди?


Рецензии