Що, як коли... де всьому межа

Нехай сонце скіфів знов палить гнітюче,
Хай літо в зеніті стоїть.
Тебе, край Черкаський, люблю я тут дужче,
Тобою лиш серце волить.

КРИМ. Південь, а сонце десь совість забуло,
В тягучім чеканні душа.
Тут служба така - не все вирішить куля
Що, як і коли... і де всьому межа.

Нехай сонце скіфів  знов палить гнітюче,
Безвінноє   літо ... мовчить.
І душу, так часто,  бачене мучить,
Та серце від звичаїв ...вночі   болить.


Рецензии