Сатiн

Твої вії з сатіну ніжного
Наче вітер угору
Ясно здіймають
Крилами ясно-білими
І на Землю спадають
Чорним-пречорним пір`ям
Росою ранньою
Затуляють своїм блиском
Вогнями тонкими
Звонами пісні
Луною неба
Скривають тіло
Від жару…


Рецензии