Якби менi

Якби мені поринати в твої очі
Якби тілом доторкнутись вночі
Якби тихо-тихо трохи кволо
Опустити руки до самого долу
Обійняти міцно і зігріти
Дотиком долоні обрії розмити
Отруїти розум тіло полонити
Дихати повільно вільним вітром
Розіп'яти сонце скинути із неба
Поскидати зірки аби було темно
Зав'язати вікна затягнути ремнем
Стиснути повітря аби було певно


Рецензии