З дня смерт минув уже м сяць

З дня смерті минув уже місяць
А я пам'ятаю тебе
З дня смерті минув уже місяць
А я не забуду тебе

Не забуду любові твоєї
Не забуду тих щирих очей
Пам'ятати я вічно буду
Те тепло і ласку ночей

Ирина Рустамова*         27.11.2013

Я буду пам'ятати тебе завжди! І хоча ці “люди” понесуть відповідальність за скоєне тебе це, на жаль, не поверне...


Рецензии