Все мине

Твої безглузді слова
Які не подумавши кажеш
Вважаєш у всьому права
Та істини все ж ти не бачиш.
Життя, наче зебра – смугасте
То радість, то горе гряде
Ти кажеш – біда дуже часто
Та сильною будь – все пройде!
Лиш вірити треба у краще
І жити заради життя
І рук не складати, нізащо
Назад бо нема вороття.


Рецензии