Понад полями стелиться туман

Понад полями стелиться туман
Земля вдихає ранню прохолоду
І сонце виглядає з-поза хмар
Віщує осінь час свого приходу.
Пташиний спів стиха вдалечині
Десь літо озивається луною
Зганяє вітер листя до землі
Вкриває до зимового спокою.


Рецензии