Р здво

Два янголи до мене постукали у двері.
Два янголи маленькі, неначе сніг, біленькі.
Я їм відкрила двері, до хати запустила,
Вони тихенько заспівали та крильця розпустили.
А очі в них, як зорі, на нас із неба сяють.
Ці дітлахи небесні так лагідно співають!
Різдво настало!Гарну звістку два янголятка принесли,
Добробут, радість й щастя моїй родині та мені дали.


Рецензии