Так, Павле, так...

«ТАК, ПАВЛЕ, ТАК...»

«Бог, що створив світ і все, що в ньому,
бувши Господом неба й землі, проживає
не в храмах рукою збудованих…»
Дії Гл.17:24

Так, Павле, так, не в храмах Бог живе,
Будованих тямущими митцями.
Він колоситься і росте
На полі буйними хлібами.

Він там, де радість, де пташки
Співають кожного світанку;
Бджолою бавить волошки
І павичем іде до танку…

На цілий світ – один гаразд:
Ми в Нім живем, а Він – у нас.

(З книги "Крилатий Вовк")


Рецензии