О, Юдо! Забрав я служiння твоe

О, Юдо! Забрав я служіння твоє.
Пророцтва Отцеві – омріяна Доля.
Хай ствердиться поле і діло моє,
Яка б не була Його праведна воля.

Хай трісну надвоє, хай з морем зіллюсь,
Хай проклятим буду чи діжду спасення…
Лише про одно я у Бога молю:
Дай буйства земного і Неба смирення!

(З книги "Крилатий Вовк")


Рецензии