Продати себе

Продати себе
За безглуздий срібняк
Така ж недоречність,
Як вчинок Іуди.

Продайко-спокусник
Не втямить ніяк:
Продатись – в собі
Розіп’яти Ісуса.
А потім жалітись:
«Ой доля гірка!
Де воля була,
Там панує неволя…»

Нещасного Юди
Оті срібняки
І досі скуповують
Писанки горя.

(З книги "Крилатий Вовк")


Рецензии