Яка метаморфоза, правий Боже!

Яка метаморфоза, правий Боже!
Песиголовець Духа і стяжав.
І став наш Савл посудиной для Того,
Кого він люто в людях убивав.

Я бачу в цьому чудо життєдайне.
Я відчуваю світу таїну.
Всіх крайностей збуваюся негайно,
Бо знаю я, що Долі не мину.

(З книги "Крилатий Вовк")


Рецензии