Мiж раeм та пеклом

МІЖ  РАЄМ  ТА  ПЕКЛОМ

«Таж Він навіть святим Своїм не довіряє;
і не виправдані в очах Його небеса…»
Йов 15:15

Уже як Він святим не довіряє,
Уже як Він не виправдав небес,
Тоді таку я святість не приймаю,
Й тягтись не хочу до таких небес.

А щодо пекла… ну його до біса!
Бо й Люципер не виправда мене.
Не по зубах мені оте залізо:
Розпечене, солоне і гливке…

То що ж робити? Вихід пречудовий –
Іти життям по росяній стерні.
Я – юний духом, маю глузд здоровий,
І на землі так хороше мені!

(З книги "Крилатий Вовк")


Рецензии