Змагання iз богом

ЗМАГАННЯ  ІЗ  БОГОМ

«І нехай Він дозволить людині змагання із
Богом, як між сином людським і ближнім його».
Йов 16:20-22

Око Йова до Бога сльозить.
Як я, Йове, тебе розумію.
То ж борись, не спиняйсь ні на мить!
Дух бунтарства дарує надію.

Не руйнуєш ти коло життя.
Не ламаєш законів убогих.
Ти пророк на дорозі чуття…
То ж змагайся, змагайся із Богом!

Що то буде, якщо ти змовчиш?
Біль нестримний хоч як доконає.
Самовидцю, вагатись облиш,
Свідок твій вже на прю виступає!

(З книги "Крилатий Вовк")


Рецензии