Чи божа сила e в книжках?

ЧИ БОЖА СИЛА Є В КНИЖКАХ?

«Вірить безглуздий в кожнісіньке слово,
а мудрий зважає на кроки свої».
Пр.Сол. 14:15

Чи Божа сила є в книжках?
Чи сторінками кров снує?
Папір – то тирса, тирса – прах,
А буква – цинком оддає.

(З книги "Крилатий вовк")


Рецензии