Мовчазнi молитви

МОВЧАЗНІ МОЛИТВИ

Наших слів паперове деревце
Здатне швидко приспати чуття.
Тільки серце спілкується з серцем,
Лиш буття прозирає буття.

Заздрість, хитрощі, глум, нетерпіння..., -
Не одвідують більше мене,
Бо в мені не пустило коріння
Те снодіюче слово земне.

Я впиваюся мовою тиші,
Вислуховую шепіт єства.
Мовчазні молитви наймиліші
Для душі, що жадає Різдва!

(З книги "Крилатий Вовк")


Рецензии