Молитва з вiдчаeм краплинонька спокою

Молитва з відчаєм – краплинонька спокою.
Молитва з вдячністю – лиш тимчасова гра.
Великий Свідок, сповнений любов’ю, –
Один Він знає, де й чому пора.

(З книги "Крилатий Вовк")


Рецензии