Iду у темряву i в тишу

Іду у темряву і в тишу.
Цебром черпаю воду ночі.
В собі нічого не залишу.
Роблю се жваво і охоче.

А як розплющу вранці очі,
Зливаю ніч у річку світла.
«Рятуй мя, Сонечко, від порчі!» –
Оце і вся моя молитва.


(З книги "Крилатий Вовк")


Рецензии