Та серце не сприйме наказ, це вже точно

Дрімуче, як ліс, і незвідане     серце.
Тут гостра печаль і не надовго сміх.
Ми жінок кохаємо  внаслідок версій.
Бажаем одну, в підсвідомості бажано всіх.

Влаштовано складно… ивемо непорочно,
Мораль не порушить... -закони вивчай.
Та серце не сприйме наказ, це вже точно
Тут проти природа! Як,  грішний? Кохай!


Рецензии