Як розквiтають апельсини...

ЯК РОЗКВIТАЮТЬ АПЕЛЬСИНИ
Тодi цвіте у нас гарбуз
Зозуля кукувала сина,
А народився карапуз.
А як дiждатися ще трохи,
То дiждетеся ви дiвчат
“Вєликолєпную Солоху”
Та від Вакули циганчат.
Злетить лелека в синє небо
Огляне оком iз - за хмар
На завтра принесе що треба
З своєї душi тобi тягар.
Як пiдказали Гоголь – Моголь
Своє наснажене спiва
Та помовчить заради БОГа
Бо скаженiє голова.
Коли комусь не до вподоби,
Що велич у макiтру б’є,
То не напружуй свого лоба
У недоношення своє.
Коли вже мари понад хмари
Свербить язик та “Фаберже”
Дарма так не розтринькуй чари,
Не зазiхайся на чуже.
28. 08. 2012 р.


Рецензии