укра нська колискова

Місяць яснесенький в лузі співа!
Ти мій малесенький рідна душа!!!
Зорі у небі вже згасли вогні
Хай моє Серденько сняться тобі:

Як та калинонька в лузі бринить а Соловейко
Про Горе мовчить!!!
Спи мій малесенький вже засинай,
Місяць яснесенький видно лиш край!!!


Рецензии
Ой, не треба про горе! Його й так вистачає...

Ольга Банасько   28.03.2015 16:20     Заявить о нарушении