Сни- кольору неба

Їй снилось те, про що вона мовчала.
У сні вона жила, і лиш тоді літала.

Їй не хотілось прокидатись,
і знову в буднях сірих опинятись.

Вона нікому не хотіла одне лише сказати,
що лиш у сні вона змогла літати.

І мрії всі вона тримала у секреті,
але надіялась втілити їх у житті!


Рецензии