Нiяк...

А наша історія схожа на казку,
та я ще не можу скинути маску.

Але життя подарувало шанс,
лише для одних, для нас.

Так хочеться знову відбудувати власне щастя,
повірити у те, що це наша не остання мить,
і варто жити просто зараз, а не тоді чи ще колись.

Віддатись у руки долі, банально, чи не так?
Просто хочеться бути ніжною,милою,
і повірити, що сила дівчині не йде ну ніяк!


Рецензии