Так уже не модно

Так жаль, що почуття уже не в моді,
а люди й досі одягаються не по погоді...
люблять лише пусті слова і обіцянки,
пісні не ті вже,і погляди обманки..

Так жаль, що ми перестали вірити у почуття,
хоч все ще жевріє надія на щасливе життя.
Але у цьому світі немає місця доброті,
вона вже давно потонула у крижаній воді...

Холодна річка тече у кожного в серці,
і не важливо,що це вже приходить початок смерті..

Так закінчується епоха вірності й простоти життя..
А що буде потім, не хочеться думати,
бо це лише мрії нашого майбуття.


Рецензии