Одне бажання

Люблю дивитись на посмішку людей,
у них в очах жевріє вогонь ідей.

Так просто з ними бути поряд,
бо разом людям не страшний навіть холод.

Вони зігріють душу теплом своїм,
і не дозволять порушити гармонію чужим.

Як хочеться, щоб завжди було так,
немає бажання змінювати це ніколи та ніяк!


Рецензии