Вiра

Починаючи жити - вір, що все на краще,
Починаючи творити - вір - це не пропаще...

Покохавши- вір потрібно цим дорожити.
Пробачивши- повір не всі зможуть з образою жити.

Подумай, зупинись на мить - що означає Віра для тебе?

Хтось скаже- вірити варто лиш у себе,
а хтось піднесе вгору очі і подумає,
віри достойне лиш Небо!


Рецензии