Дотик

Вітер тихо будив мої мрії
у серці поселивши краплинку надії

Музика душі зігрівала думки,
а любов чомусь грала у хованки!

Так легко та добре тоді було мені
захотілось ще раз прожити ті ночі і дні....

Але на жаль, час невпинно летить
змінюється все навкруги...люди, події, думки....

Та у житті дана нам лиш мить...
що як іскра швидкоплинно злетить...

Запам'ятати варто одне - життя  одне, лише одне!


Рецензии