Щаслива...

Я зобовязана бути щасливою,
щоб не говорили люди навкруги.
Усіх зачарую внутрішньою силою,
не зламають ні мовчання ані гудки.

Я завжди буду краасивою,
не доказуючи нікому в словах,
для людей я залишуся милою,
хоч і смуток залишу в очах.

У житті сформувалось правило
хоч і важко далось воно:
Вірити у себе не перестану ніколи,
щоб погане там не було!


Рецензии