Дивина...

Любов це нелегка штука,
а для нас дівчат це взагалі мука,
ми любимо тих, хто заполонив і серце і розум,
і більше без нього ми жити не можем.

Ми любим кохаєм і все ми берем ,
назад забираєм і в прірву ідем,
кохаєм ,кохаєм і очі на все закриваєм,
йому пробачаєм, в подушку ридаєм,
дзвінка ми чекаєм,
від скуки й думок у квартирі згораєм.

А в ньго вже інша і іншу кохає ,
тебе він уже не пам*ятає
її цілує ,обіймає,спокушає,
тебе він не любить ,тебе він не знає,
бо іншу для цього він уже має...


Рецензии