Поети мають дар - прекрасне примножати

Із слів ліплю все, що душі торкнеться,
Різцем ума відкрию,    що у собі таю.
До кого з нас, живих, час усміхнеться,
Дасть шанс. Дорослим з хлопчика стаю.

Я намагаюсь ціну всьому дати,
З шматків зробить життя цікаве полотно.
Поети мають дар -  прекрасне примножати.
Яке настане завтра   ім  не все одно.

Із слів ліплю все, що душі торкнеться,
Різцем ума задумане творю.
За це душі з земного світу  воздається,
Тому мудрішим,  відчуваю,... десь стаю.


Рецензии