Твоя...

Так хочеться залишитись наодинці з тобою,
поринути у світ покритий тишиною.

Щоб ти не був стіною, а сильною спиною,
і лиш тобі я здавалася без бою.

Поринати разом у пристрасть з головою,
я б вічність розділила з тобою,
але, щоб ти завжди тримав мою руку своєю рукою.


Рецензии