Нерозгаданi питання

Чому, я не птах?
Чому, не літаю?
Чому, не соловей я,
Чому, не співаю?
Чому, не художник?
Чому, не малюю?

Чому, коли плачу,
То сльози течуть?
Чому, коли серце болить,
То ніщо не поможе?
Чому, коли люблю,
То тільки тебе?
Чому, коли мрію,
То тільки про тебе?
Чому, коли сумно,
То тільки без тебе?

Чому, я люблю,
А ти мене ні?
Чому, Я існую,
А не живу?
Чому, я сама,
А не з тобою?

Для чого живу я,
Чому жити маю?
Для кого живу я,
Чому, не вмираю?
Чому, жить не хочу,
А смерті бажаю?


Рецензии