любим мо м батькам

любим моїм батькам

Зміїться і втікає в даль дорога,
В аквамарині  сліз трава.
Я на світанку за порогом
 Прощаюсь і кажу слова...

Мені посвітить радісна усмішка,
Як щастя,  радості межа.
Розділить світ на двоє хвіртка,
Тут силу черпає душа.

Веде мені у справах  та дорога,
Шепочуть губи лагідні слова.
А я з молитвою звертаюся до Бога,
Щоб доля сюди знову привела.


Рецензии